Contact

👋 aarzel niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactinformatie, of een bericht te sturen met het onderstaande formulier.

Neem contact op

Stuur ons een bericht

HELP-ADRESSEN

Als uitgever van Kinderen van de Staat, wenden lezers zich soms tot ons of tot de auteur om hulp. Omdat we geen helpdesk zijn of hebben, verwijzen we graag door naar een aantal gespecialiseerde organisaties. Om u op weg te helpen bij het vinden van passende hulp, vindt u hieronder instanties tot welke u zich kunt wenden.

Heeft u hulp nodig bij uw jeugdzorg probleem, neemt u dan contact op met 

1- Een advocaat die is aangesloten bij de VNJA https://vnja.nl/

2- Ouders met jeugdzorg agroenen@gmail.com

3- Stichting KOG

+31 23 532 12 23

https://www.stichtingkog.info/

SOS Jeugdzorg 

(06) 20 69 69 14

https://www.sosjeugdzorg.nl/actueel/sos-blog/tag/waarheidsvinding

Heeft u een een Veilig Thuis melding als gevolg van het ontbreken van passend onderwijs, neemt u dan contact op met de Advieslijn van 

Oudervereniging Balans 

(030) 225 50 50

NOBEL BOEKEN

Nobel Boeken is een imprint van de Stichting Nederlandse Onafhankelijke Behartiging van Literatuur, kortweg stichting NOBEL. Dit is een algemeen nut beogende instelling die zich bezighoudt met het behartigen van literatuur in de breedste zin van het woord, zowel fictie als non-fictie, met name onderwerpen op het gebied van maatschappelijke, culturele en politieke onderwerpen die in het algemeen belang vragen om openbaarheid. De literatuur wordt vormgegeven door tal van culturele uitingen en manifestaties: van een street art project tot een literair festival tot een journalistiek of wetenschappelijk symposium. Daarnaast behartigt de stichting in het algemeen literatuur die van literair- of journalistiek belang is.

Nieuwsbrief

%d bloggers liken dit: